Mesterblikk AS holder til på Løvåsmyra 6 på Heimdal i et moderne lokale (nybygg april 2008) på 800 m2 i 2. etasjer.

Vi har eget verksted på 600 m2 med en oppdatert maskinpark, moderne utstyr og hjelpemidler. Dette i tillegg til kvalitetsstyring og dyktige medarbeidere sikrer effektiv tilvirkning av produkter med riktig kvalitet levert til avtalt tid, til konkurransedyktige priser. Her er det stor takhøyde, masse humor, og en arbeidsstokk som trives godt sammen.

Kvalitet først!

Vi har eget KS og HMS-system og bedriftshelsetjeneste. I tillegg er bedriften Miljøfyrtårnsertifisert.

Mesterblikk AS ble etablert i 1996 av Atle Skikstein. Med 1 ansatt blikkenslager i tillegg, startet Atle opp i dobbelgarasjen hjemme på Bratsberg.

I november 2002 flyttet virksomheten til større lokaler på Heggstadmoen. Godt håndverk er vårt varemerke og en seriøs innstilling til vårt arbeide er en forutsetning for å kunne tilfredstille de strenge krav som vi stiller til oss selv, og ikke minst de krav som markedet krever.

Vår bedriftsfilosofi er at vi alltid har som mål å være blant de beste i bransjen, og at utførelsen på vårt arbeid skal være av ypperste kvalitet. Kursing og videre opplæring av de ansattes kompetanser er derfor viktig hos oss.

Noe av det vi er stolte av

  •  Sentral godkjenning
  •  Bedriften er Miljøfyrtårnsertifisert
  •  Medlemmer av startBANK
  •  En gjeng flotte fagfolk og et godt miljø
  •  Medlemmer av Ventilasjon- og Blikkenslagernes Landsforening (VBL)